Här kan du enkelt beställa I Crinali till din lokala Systembolagsbutik.

ART NR 7543601 | I CRINALI EKOLOGISK APPASSIMENTO 2014 | 750 ML | ALK 13% | 99 KR

Här kan du enkelt beställa I Crinali till din lokala Systembolagsbutik.

Välj ekologiskt till grillen! Fylligt rött från södra Italien 

På de soldränkta kullarna i Castel del Monte skördas sent mogna ekologiska druvor för att användas i I Crinali Appassimento. Resultatet är ett mycket smakrikt vin med fin koncentration och smaker som plommon, viol och körsbär.

Vinmakaren har använt den för området typiska druvan Nero di Troia. En druva som mognar sent och därmed karaktäriseras av komplexa och smakrika viner som lämpar sig extra bra för lagring. Vinet har lagrats 4 år innan det nu släpps till försäljning exklusivt för den svenska marknaden.

 

Bakom vinet står Torrevento, stora på ekologiska viner och en av de ledande och mest välsedda producenterna i området. Producenten har flera gånger vunnit vinvärldens Oscars av vinguiden Gambero Rosso för viner med bäst kvalitet relativt pris.

Vinet har fått högsta betyg 5/5 av Boxtoppen: “Återhållsam sötma, fräschör, fin rökig stenkrossmineralitet, fin saftig kärvhet, körsbärs och vinbärsfrukt“. Vinet går bra att lagras ytterligare 3-5 år men är i en fin mognadsfas för att avnjutas redan nu.

1

Klicka på knappen "Beställ här". Välj antal flaskor och fyll i dina kontaktuppgifter.

2

Du skickas vidare till Systembolagets webbplats, där du får logga in, välja butik och sen gå till kassan.

3

Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut på ditt Systembolag. Du betalar som vanligt i din butik.

All copyrights reserved © 2018 - Fields Wine Company