Här kan du enkelt beställa Esprit Barville Côtes-du-Rhône till din lokala Systembolagsbutik.

ART NR 73651 | BROTTE ESPRIT BARVILLE 2015 | 750 ML | 13,5% | 109 KR

Här kan du enkelt beställa Esprit Barville Côtes-du-Rhône till din lokala Systembolagsbutik.

Smakrik Côtes-du-Rhône från toppårgång!

Esprit Barville Côtes-du-Rhône är det perfekta allroundvinet på matbordet tack vare sin fyllighet, kryddighet och mörka frukt. Vinet har fått hela 90 poäng av Sveriges ledande vinmagasin Livets Goda och 5 av 5 i Dagens Nyheter.

Vingårdarna ligger mitt i hjärtat av det världsberömda distriktet Côtes-du-Rhône. Här är druvan Grenache kung och till detta vin handplockas noggrant utvalda druvor från högkvalitativa odlingslägen och blandas med en liten del Syrah för ytterligare komplexitet, kraft och kryddighet. Vinet lagras sedan på över 100 år gamla ekfat som ger subtila och eleganta ekfatstoner.

5 av 5 – Dagens Nyheter – februari & april 2018

90 poäng – Livets Goda – september 2017

Prisvärt! – Allt om Vin – februari 2018

88 poäng – Robert Parker

På grund av vinets fina mottagande finns det redan i ett stort antal butiker i landet. Skulle det inte finnas i just din butik går det bra att beställa det här för leverans utan extra kostnad.

 

 

Maison Brotte är ett familjeföretag i femte generationen som grundades 1931 i hjärtat av Châteauneuf-du-Pape. Unika vingårdslägen, fokus på druvan Grenache och vinifiering och lagring på 100 år gamla ekfat ger unika och eleganta viner med internationell lyskraft. Vingårdsarbetet sker med hållbara metoder och hård selektering för ökad koncentration.

2015 är en lysande årgång i södra Rhône och Esprit Barville Côtes-du-Rhône är inget undantag. Närmast optimala odlingsförhållanden gav smakrika och balanserade viner med stor lagringspotential samtidigt som de går att njuta redan idag.

1

Klicka på knappen "Beställ här". Välj antal flaskor och fyll i dina kontaktuppgifter.

2

Du skickas vidare till Systembolagets webbplats, där du får logga in, välja butik och sen gå till kassan.

3

Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut på ditt Systembolag. Du betalar som vanligt i din butik.

All copyrights reserved © 2018 - Fields Wine Company